A belföldi fuvarozás és a megfelelő partner kiválasztása

Mint egy szakmailag sikeres építésvezető azt mondhatom sok év kellett ahhoz, hogy megtanuljam, mire kell nagyon figyelni egy fontos projekt kapcsán. Természetesen a pontos tervezés, a megbízható munkaerő és a szükséges anyagi források nélkülözhetetlenek a sikerhez, viszont a belföldi fuvarozás szerepe is elengedhetetlen.

Azonban a tapasztalataimból az derült ki, hogy rengeteg vállalkozás, amely ezen a területen tevékenykedik rendkívül megbízhatatlan munkát végez.

Nem meglepő módon a szállítási csúszások okozták a legnagyobb gondot. Sokszor tapasztaltam, hogy elhangzik egy ígéret, viszont a cég bizonyos okból kifolyólag nem tudja teljesíteni ezt és nem vállal felelősséget érte. Természetesen az olyan indok érthető, ha út közben történik valami önhibán kívül, viszont nem ez volt az általam látott esetekben a jellemző. Arról nem is beszélve, hogy hányszor történt a belföldi fuvarozás során olyan, hogy sérülve érkezett meg egy adott áru a megadott helyszínre és senki nem vállalt ezért felelősséget, a garancia pedig nem fedezte.

Annak ellenére, hogy szerencsére kisebb százalékban történtek ilyen esetek a belföldi fuvarozáson belül, viszont mégis hatalmas kavart tud okozni egy projekt vezénylésében egy ilyen kellemetlenség is. Ezért mindenkinek csak azt tudom ajánlani, aki ezen a területen keres ideális partnert, hogy bizonyosodjon meg a belföldi fuvarozás megrendelése előtt az adott cégről. A referenciák magukért beszélnek és a tulajdonosokkal folytatott tárgyalások során is már sok minden ki fog derülni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.