Válasszon egy olyan nevet kutyájának, amely legjobban illik hozzá

Mindenki ismeri a mondást, hogy a kutya az ember legjobb barátja és ezt minden gazdi igazolja. Egy kutya feltétel nélkül szereti a gazdáját és mindig jó kedvre deríti ha éppen szomorú, vagy csak rossz napja van és fáradtan hazaérve találkozik kedvencével.

Nőstény kutyanevek listája a www.nemharapok.hu weboldalon. Ami után megszületik egy kisgyerek a szülők első dolga, hogy nevet adjanak neki. Ugyanez így van a kutyáknál is, amint hozzánk kerül egy kiskedvenc a gazdája legelső dolga, hogy elnevezi. A nevelés első lépését jelenti a névadás és ezzel úgymond személyiséget is adunk neki. Sokan úgy adnak nevet kutyájuknak, hogy miután előszőr ránéznek eszükbe jut valami, amire emlékezteti őket a kutyus és ennek alapján nevezik. Vannak olyanok is, akik már előre tudják, hogy hogyan fogják majd elnevezni az új jövevényt és azok, akik az interneten, vagy máshol utána olvasnak és onnan választanak nevet. A www. nemharapok.hu weboldal egy nagyon jó példa a fent felsorolt lehetőségek legutolsó példára. Ezen a weboldalon abc sorrendben össze van állítva egy olyan lista, amelyen több mint négyszáz nőstény kutyanév szerepel. Ezek között vannak olyan nevek, amelyeket gyakrabban hallhatunk és ismertebbek, de vannak olyanok is, amelyekkel ritkán találkozunk. A lista tehát nagyon változatos és valószínű mindenki talál olyat, amely legjobban illik kutyájára. Angol és magyar eredetű nevek szerepelnek köztük, az utóbbiból kevesebb. Személynevek, bolygók nevei, tehát rengeteg tulajdonnév szerepel köztük.

Hogyha nem tudja eldönteni, hogy hogyan is nevezze el nőstény kutyáját, látogasson el a www.nemharapok.hu weboldalra és válasszon a listán szereplő nevek közül. Sok esetben segít, ha van egy olyan internetes felület, ahol utána nézhetünk annak, hogy milyen lány kutyanevek is vannak világszerte.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.