Kisállat felszerelés, amit már online is gyorsan beszerezhetsz!

Úgy gondolom, hogy a cicáknak ugyan úgy jár a személyre szabott felszerelés, mint a kiskutyáknak. Bár nekik alap, hogy igényes, szép legyen a fekhelyük, de egy kaparófa mindenképp kijár a kicsiknek, játékok is kellenek nekik, és persze alom is. Az Ypson állat felszerelés kategóriájában mindent megtalál, ami a macskáknak kell.
Azt hiszem, hogy az alom egy olyan dolog, mely a cicák esetében nem is pénzkidobás: ugyanis sokan azért nem költenek a macskájukra, mert a cica nem használja a neki vett dolgokat. Ez az alomra biztosan nem igaz: a mi cicánk, Péntek nagyon is szobatiszta volt már az első pillanattól, azaz már 4 hetesen teljesen jól használta az almot, nem is kellett őt az alomba szoktatni, tudta, hogy oda kell mennie.
Nem árt szem előtt tartani azt sem, hogy a kaparófa esetében is hasonló a helyzet, mert a cicáknak egyszerűen szükségük van egy olyan helyre, ahol a körmeiket élesíthetik, egy ilyen tárgy, egy jóformán szükséglet számára. Nálunk a macska mivel nem kapott kaparófát, ezért a kanapén kezdte élesíteni a körmét, de ahogy megkapta az, átállt rá.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.