sávroló sorházakon

A környezetkímélő sávroló

A legtöbb modern lakástulajdonos számára a fenntarthatóság kulcsfontosságú kérdéssé vált, és ma már sokan szeretnének környezettudatosabbak lenni az otthonuk berendezésére választott elemekkel kapcsolatban.

A Jobb Ötlet vállalkozásnál arra törekszünk, hogy minőségi, fenntartható, környezetbarát otthoni termékeket kínáljunk vásárlóinknak és ilyen a sávroló is. A rolóink és karnisaink környezetre gyakorolt hatása, valamint a minőség, a tartósság és a költségvetés figyelembevételével vannak kiválasztva.

A cégünk elkötelezett amellett, hogy környezetbarátabb termékskálát hozzon létre, és ennek az elkötelezettségnek egy része az értékeinket osztó gyártókkal való együttműködés! Az általunk kínált sávrolók minőségi, fenntartható szövetekből készülnek, amelyek tekintettel vannak a környezetünk óvására is.

Van olyan sávroló, mely újrahasznosított poliészterből készült szövetekből. Mi is az újrahasznosított poliészter igazából? Az ilyen jellegű fonalak fogyasztás utáni műanyag palackokból készülnek és minden méter újrahasznosított poliészter szövet körülbelül 81 egyliteres műanyag palackot tartalmaz, amelyeket újrahasznosítottak. Az így készült sávroló egy olyan termék, amely stílusosan néz ki, és jelentősen csökkenti a szénlábnyomát.

Az egyik legjobb módja annak, hogy csökkentse a szénlábnyomát otthonában, hogy használjon energiatakarékos sávrolót. A megfelelő termékek jelentősen csökkenthetik az otthona fűtéséhez és hűtéséhez szükséges energiaszükségletet. Az ilyen megoldások olyan szigetelést biztosítanak, amelyek megóvják otthonát a hőveszteségtől az egész év során, és segítenek megvédeni a magas energiaköltségektől és csökkentik a környezetre gyakorolt hatást.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.