fa játszótér

Melyek az előnyei, ha fa játszótér mellett döntünk?

Egy játszótér lehet fém, fa vagy műanyag is. Mégis mi szólhat a fa játszóterek mellett? Hiszen a fa anyaga korhadhat, elhasználódhat, és nagyobb karbantartást igényel, ezekből kifolyólag, mint a másik kettő.

A kerti hangulathoz biztosan jobban hozzájárul a faanyag, mint bármelyik másik, így hangulati elem szempontjából nézve a fa játszóterek harmonikusabban illeszkednek a kinti közeghez. Ár-érték arányukat tekintve is érdemes átgondolni a kérdést. A műanyag eszközökkel szemben egy fa játszótér eszközei garantáltan magasabb minőséget képviselnek. Tartósabbak, nem törnek el olyan könnyen és hosszabb élettartamnak örvendenek egy fa játszótér elemei, mint egy műanyagé.

A fémek pedig rozsdásodhatnak, és különböző sérüléseket okozhatnak, a rozsdás területeken különösen, ráadásul nagyon csúnyán mutatnak a megrozsdásodott játszóterek. Letűnt korok képét hordozzák magukon. A minőségi fa játszóterek ezzel szemben esztétikai élményt is nyújtanak, hiszen igényes megjelenést képviselnek. Az ergonómiai, kényelmi szempontoknak is jobban megfelelnek társaiknál. Nem beszélve arról, hogy környezettudatos választásnak számítanak, mivel környezetbarát alapanyagból készülnek.

Megfelelő ápolással ellátott faanyagok esetében pedig még garantáltabb a hosszú élettartam. Ha prémium kategóriás, nyugat-európai minőségű fa játszótér építését szeretnénk megvalósítani, akkor a jatszoterland.hu oldalát mindenképp nézzük meg. Termékeik nagy részét Belgiumban és Lengyelországban gyártják, így a nyugat-európai minőség garantált!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.