ugráló gyerek

Játszóházi játékok fiúknak

A játszóház gondolata minden gyereket lázba hoz, alig várják, hogy újra és újra alkalmuk nyíljon felfedezni egy újabbat közülük, de visszatérő vendégként is bármikor örömmel érkeznek. Nem véletlenül felkapottak a játszóházban tartott szülinapi partyk, a játszóházi játékok fiúknak és lányoknak egyaránt nagy izgalmakat kínálnak. Ezúttal a fiúk által leginkább kedvelt játéklehetőségeket vesszük sorra.

Többnyire az aktív kikapcsolódást keresik, így nagyon népszerűek a trambulinos és ugrálóváras játékok fiúknál. Az ugrálás a mozgásnak kifejezetten szórakoztató formája, ezek az eszközök pedig a rugalmasságuk révén megkönnyítik a lendületvételt és enyhítik az ízületek terhelését a játék közben.

Szintén sok mozgással kecsegtet a többemeletes játszólabirintus, amin egy kisfiúnak mindig nagy élmény átverekedni magát, jutalma az út végén egy jó nagy csúszdázás.

Közkedvelt játékok fiúknak azok az automaták is, amelyekkel labdajátékok játszhatók. Élvezik, amikor úgy dobhatnak kosárra, hogy közben versenyt futnak az idővel, és folyamatosan javíthatják egyéni rekordjaikat. Hasonló elven működő automatás játékokban mozgó célpontra dobhatnak, ez is kalandos és vicces lehetőség számukra.

Az asztali játékok fiúknak szóló változata lehet a léghoki, ahol egy csúszós korongot kell az ellenfél kapujába bejuttatva gólokat szerezni, illetve csocsó is előfordul a legtöbb játszóházban, ez a játék is főleg a fiúkat vonzza. A legnagyobb bulit viszont a labdatenger jelentheti, amiben teljesen elmerülhetnek, egymást megdobálhatják a puha műanyag gömbökkel, de a legtöbb helyen arra is van lehetőség, hogy csúszdáról érkezve jussanak be a labdákat rejtő medencébe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.