műfű, anya, lánya és kutya a fűvön

A tűzálló műfű csodája

Vannak helyek, ahol a tűzvédelmi előírások nagyon szigorúak, nem véletlen. Akár rendezvényhelyszínről van szó, akár kiállítási helyekről, expokról, vagy más nagyobb közösségi központi helyekről, ezeken a helyeken mind nagyon fontos betartani az előírásokat.

Egy tűz okozta baleset eléggé haza tudja vágni az itt tartott eseményeket, és bár a véletlen mindenhol megtörténhet, amire tudunk, ráadásul, amire előírás kötelez, arra figyeljünk oda! Ilyen helyeken a tűzvédelem részét képezi a talaj minőségére való fokozott figyelem is. Például ahol füves talajt szeretnénk, ott ilyenkor a tűzálló műfű lesz a tökéletes választás.

A grassland.hu oldalán prémium minőségű műfüvek közül válogathatunk ilyen helyszínekre, ahol a minőségi megjelenés is nagyon fontos szempont. Ráadásul ezek között vannak olyan műfüvek, melyek az alap kigyulladást megelőző bevonaton túl, tudatosan extra tűzálló réteggel vannak ellátva. Szerepel köztük olyan is, ami nem igényel homoktöltést a telepítés során, de vannak töltést igénylő típusok is.

A műfű nagyon mutatós és hangulatos megjelenést kölcsönöz, az örökzöld pázsit hatás mindenkit levesz a lábáról. A minőségi előállításnak köszönhetően pedig olyan műfű vásárlására is van lehetőség, ami a tűzvédelmi szempontoknak is megfelel, így nem kell lemondanunk a műfűről az ilyen szigorúbb előírásokat tartalmazó helyeken sem.

A korszerű gyártásnak köszönhetően ma már szinte mindenre van megoldás, határ a csillagos ég, így merjük elengedni fantáziánkat, és ennek megfelelően utána járni az információknak, majd pedig a megálmodott terveket precízen és szabályszerűen megvalósítani!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.