A B17 vitamin szerepe a rák elleni küzdelemben

Ha rákos megbetegedésről van szó, akkor a páciensek nagy százaléka a hagyományos kezelések mellett általában érdeklődik az alternatív gyógymódok iránt is. Közülük sokfélével találkozni, és a csodálatos gyógyulástörténetek mellett sajnos olyanokról is hallani, amelyek kizárólag az anyagi haszonszerzést célozzák, és a javulás ígéretével kecsegtetnek. A választás során mindenképpen olyan mellett érdemes letenni a voksot, amely tudományos tényekkel igazolt, és már bebizonyította hatékonyságát. Tipikusan ilyen a B17 vitamin fogyasztásával járó kúra, mely a kezdődő daganatos betegségekről kezdve az áttétes, több szervet is érintő típusokig bárki számára javasolt.

Miről is van szó tulajdonképpen a B17 vitamin rákellenes hatásával kapcsolatban? Azt már régóta tudjuk, hogy a megfelelő táplálkozás rendkívül fontos szerepet játszik az egészség megőrzésében és helyreállításában. Kifejezetten a daganatos megbetegedések megelőzése bizonyosodott be a hunza népek esetében, akik nagyon sok sárgabarack magot fogyasztanak. A B17 vitamin koncentrált forrása hozzásegítette őket abban, hogy még csak hírből se ismerjék a daganatos betegségeket. Ma már az alternatív rákgyógyászatban is nagy sikerrel alkalmazzák a mellékhatásoktól és mesterséges anyagoktól mentes, tiszta B17 vitamint, melyet bőrön keresztül lehet a leginkább hatékonyan a szervezetbe juttatni.

Gyakorlatilag bármilyen daganat esetében remekül alkalmazható a kemo-, és sugárterápia kiegészítésére a B17 vitamin kúra, melynek dózisát mindig a betegség előrehaladottsága szerint kell megállapítani. A bőrön át történő bejuttatás nem terheli az emésztőrendszert, az ezt elősegítő MSM pedig a szervezetbe jutva gondoskodik arról, hogy az értékes hatóanyag mihamarabb eljusson a rákos sejtekhez. A módszer nagy előnye, hogy kizárólag a daganat sejtjeire van hatással, az egészséges szöveteket nem károsítja.

A b17am.info információi szerint a B17 vitamin nem csak a kemo-, és sugárterápia kiegészítésére javasolt, de azok mellékhatásainak csökkentésére is. Érdemes tisztában lennie azzal, hogy a ráksejtek pusztulásával egyidejűleg toxinok kerülnek a szervezetbe, melyektől a máj méregtelenítő munkáján keresztül lehet megszabadulni. A májserkentő és méregtelenítő teák remek szolgálatot tesznek a fáradtság, az energiahiány és a közérzetromlás leküzdésére.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.