Elektronikus társadalom

Elektronikus világunkban már egyre több olyan dolog van, amit régebben papíron végeztünk, de ma már csak elektronikus módon. A nyugati országokban például már sok általános iskolában a harmadikos osztálytól kezdődően a diákok számítógépen írnak, jegyzetelnek és nem papíron végzik a feladatok megoldását.Ugyanígy az üzleti világban is. Régen egy üzleti terv több oldalas körmölés eredményeképp jött létre, ma már sablonok, elektronikus tervezők állnak a rendelkezésünkre, hogy könnyen és precízen készíthessük el a tervünket. A papír alapú számlázást szintén felváltotta az úgynevezett e-számla billzone.eu. Így a számlázás is gyorsabb, költségtakarékosabb és egyszerűbb lett. A futárcégeknél is régebben egy csomó papír volt, amiből kikeresték a nevünket és alá kellett írni, hogy átvettük a küldeményt. Ma már csak egy kis kütyüt tartanak elénk, hogy írjuk alá.

Ezek az elektronikus változások könnyebbé teszik az életet, miközben papír is kevesebb fogy, így még a környezetünket is kíméljük.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>